SZC logo

Nógrád Megyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203048/013 | 2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem útja 50.

Intézmény logo

Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum

HírekKözérdekű adatokTeamsKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. máj. 19.


Széles Zoltán

  Labdarúgó Diákolimpia Országos döntő

  Labdarúgó Diákolimpia Országos döntő

   Labdarúgó Diákolimpia Országos döntő

  Iskolánk 2024. május 17-19. között részt vett a Szombathelyen megrendezett V.-VI. korcsoportos Labdarúgó Diákolimpia Országos döntőjén. A pénteki sorsoláson a celldömölki, sárvári, szegedi és kisvárdai iskolák csapataival kerültünk egy csoportba.

  Szombaton rendezték a csoportmérkőzéseket, az első mérkőzésen a sárváriak ellen a kezdeti bizonytalanság után magabiztos győzelmet arattak a srácok. A második mérkőzést is sikerrel vették a fiúk a szegediek ellen, majd a harmadik mérkőzésen nagyon fegyelmezett és taktikus játékkal sikerült legyőzni a celldömölki iskola csapatát. Az utolsó csoportmérkőzésre már úgy álltunk ki,hogy a csoport többi eredménye miatt már biztos csoportelsők vagyunk, így lehetett egy kicsit pihentetni.

  A második napon már a torna lényegi részével a negyed döntőkkel és a helyosztókkal folytatódtak a küzdelmek. Mivel mi a csoportunk élén végeztünk, ezért az „A” csoport másokdik helyezett váci csapattal kerültünk szembe. A fiúk nagyon jól küzdöttek, de sajnos vereség lett a vége, igaz a későbbi győztes a váci csapat lett. Az elvesztette negyed döntő után már sajnos nem sikerült több mérkőzést nyernünk.

   

  A helyosztók után végül a 8. helyen végeztünk a megjelent 20 csapat közül, ami az előzetes várakozáson felüli eredmény, de majd jövőre reméljük sikerül ezt az eredményt felül múlni. A srácok óriási energiákat mozgósítottak a hétvége folyamán, mind a 7 mérkőzésbe beletették a maximumot és mindent kiadtak magukból, ezért hatalmas dicséret illeti őket.

   

  A csapat tagjai: Bálint Levente, Berki András, Berki József Kevin, Gajdos Gergő, Géczy Nikolasz Ferenc,Mátyás Tamás, Nyirjei Soma, Varga Gábor

  Felkészítő tanáraik: Mezei Gábor, Szabó Gábor, Széles Zoltán

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Szent-Györgyi Sporttábor

  Szent-Györgyi Sporttábor

  2024. július 1. és 2024. július 5. között került megrendezésre – a tavalyi évhez hasonlóan – az intézmény által szervezett sporttábor, amit általános iskola alsó tagozatos diákjai számára hirdettünk meg. A táborra 18 kisiskolás gyerkőc jelentkezett, akik közül legtöbben a Dózsa György Általános Iskola tanulói, de érkeztek más intézményből is.

  2024. júl. 10.


  Szrenka Anikó Igazgató

  Képzési kínálat (esti tagozat)

  Képzési kínálat (esti tagozat)

  2024/2025

  2024. júl. 5.


  Kovács Kornél

  ERASMUS 2024

  ERASMUS 2024

  ERASMUS 2024

  2024. júl. 3.


  Kovács Kornél


  Partnereink

  SZC logo

  Nógrád Megyei Szakképzési Centrum


  Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum

  2660 Balassagyarmat, Rákóczi fejedelem útja 50.

  Telefon: +3635300975

  E-mail: szentgyorgyi@nmszc.hu

  OM azonosító: 203048/013


  2024Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum